Bano Benelux en het Zorg Innovatie Atelier (ZIA) slaan handen ineen!

Bano Benelux en het Zorg Innovatie Atelier (ZIA) slaan handen ineen!

Bano Benelux en het Zorg Innovatie Atelier (ZIA) slaan handen ineen. Ze zijn een samenwerking aangegaan om de zorg te verbeteren.

Vernieuwings- en ontwikkelingsimpuls

Bano Benelux en Zorg Innovatie Atelier (ZIA) hebben met nog een aantal partners de gezamenlijke ambitie om op basis van co-creatie de zorg van een krachtige vernieuwings- en ontwikkelingsimpuls te voorzien. Deze gezamenlijkheid wordt bekrachtigd middels een vijfjarige samenwerkingsovereenkomst. Elke ZIA partner heeft zijn eigen expertise, variërend van onderwijs tot zorgtechniek. Bano biedt uiteraard expertise over het zorgbadkamerconcept.

“Wij zijn leverancier van een uniek badkamerconcept speciaal voor mensen met een functiebeperking. Bano heeft doormiddel van een vijfjarige studie aan de universiteit van Bergen (Noorwegen), in nauwe samenwerking met ervaren ergotherapeuten, verplegend personeel en uiteraard de cliënten, een uitgekiend badkamerconcept ontwikkelt voor mensen met een functiebeperking. Dit concept is geheel opgebouwd vanuit het oogpunt van de cliënt, en zorgt er voor dat de zelfredzaamheid en daardoor de privacy sterk wordt vergroot. ” –  Directeur Bano Zorgbadkamers Kees Verhoef –

Minder fysieke belasting verzorgend personeel

Belangrijk te weten is het feit dat het verzorgend personeel minder wordt belast waardoor er ook aan de kosten kant bespaard wordt. Bij het concept zijn de kleinste details uitgewerkt en geoptimaliseerd wat uiteindelijk heeft geleid tot het concept zoals dat bij het ZIA te zien is. Het middelpunt van deze badkamers wordt gevormd door het sta-op toiletin hoogte verstelbare zorg-wastafel en douchezitje: alle drie in hoogte verstelbaar. De eerste twee kunnen ook elektrisch in hoogte verstelbaar worden geleverd.

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Over de schrijver
Mijn naam is Dennis Verhoef. Als expert in badkamer hulpmiddelen bij Bano Benelux heb ik in de afgelopen acht jaar gewerkt aan het realiseren van veilige, toegankelijke en comfortabele badkamers voor senioren en mensen met een fysieke beperking. Deze ervaringen stellen me in staat om uitgebreide en accurate artikelen te schrijven, waarbij ik mijn inzichten deel om u te helpen bij het maken van de beste keuzes voor uw situatie. Ik sta altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te helpen de juiste oplossingen te vinden voor uw unieke behoeften.
Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen