Bano nieuwe stersponsor Sliedrecht Sport!

Bano Zorgbadkamers is de nieuwste stersponsor van Sliedrecht Sport. Stersponsor is na hoofdsponsor het één-na-hoogste sponsorniveau bij de Sliedrechtse volleybal eredivisionist.

Stersponsor Sliedrecht Sport

“Top dat Kees Verhoef ook met zijn nieuwste onderneming ons steunt”, aldus voorzitter, Cees Boer. ,,Wij prijzen ons erg gelukkig met zijn al vele jaren onafgebroken support.”

Zorgbadkamers

Het Bano Badkamerconcept speciaal voor de zorg is het resultaat van meer dan vijf jaar studie en onderzoek. Het concept is altijd in beweging en wordt steeds verder ontwikkeld na advies van verzorgend personeel en de gebruikers. Dit zorgt voor een zeer hoge kwaliteit van de badkamer hulpmiddelen.

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Over de schrijver
Mijn naam is Dennis Verhoef. Als expert in badkamer hulpmiddelen bij Bano Benelux heb ik in de afgelopen acht jaar gewerkt aan het realiseren van veilige, toegankelijke en comfortabele badkamers voor senioren en mensen met een fysieke beperking.Deze ervaringen stellen me in staat om uitgebreide en accurate artikelen te schrijven, waarbij ik mijn inzichten deel om u te helpen bij het maken van de beste keuzes voor uw situatie.Ik sta altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te helpen de juiste oplossingen te vinden voor uw unieke behoeften.
Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen