Vitaler en zelfstandiger met een senioren badkamer
21 januari 2016 
in Blogs

Vitaler en zelfstandiger met een senioren badkamer

U wordt vitaler en zelfstandiger met een senioren badkamer. Is het tijd om uw gedateerde badkamer aan te passen met meer comfort, gemak en uitstraling?  Wij kunnen u helpen met het inrichten van uw toekomstige badkamer.

Stramme spieren, pijnlijke botten en altijd koud. Ouder worden kent zijn voor- en nadelen. Wij helpen u met het wegnemen van de nadelen. Bij een senioren badkamer adviseren wij u over comfort verhogende onderdelen waardoor elke morgen een goede morgen zal zijn. Bijvoorbeeld de unieke combinatie van een sta-op toilet met een elektrisch verstelbare wastafel. Gecombineerd met passende en los te verkrijgbare badkamer hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan een douchestoel. U kunt genieten van kwaliteit en gemak. U voelt zich vitaler, waardoor u ook zelfstandiger kunt blijven.

De Bano Zorgbadkamer is een senioren badkamer waar u jaren mee vooruit kunt. Dat is ook het doel van Bano Benelux. Daarom denken wij goed met u mee op het gebied van veiligheid en comfort. Onze specialisten adviseren u over al deze onderwerpen. We gaan voor een badkamer die aansluit op uw toekomst en levensstijl. Zolang mogelijk thuis wonen staat hierbij centraal. Voor persoonlijk advies staan wij altijd voor u klaar.

De voordelen van een senioren badkamer:

  • Comfort- verhogende opties
  • Elke morgen een goede morgen
  • Een boost voor uw vitaliteit
  • Indeling afgestemd op uw wensen

Genieten van uw oude(re) dag? Kies voor een senioren badkamer van Bano. Meer comfort, gemak en uitstraling.

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Over de schrijver
Mijn naam is Dennis Verhoef en ben een expert in badkamer hulpmiddelen en werkzaam voor Bano Benelux. Ik richt mij op senioren en mensen met een fysiek beperking. Ik streef er naar om zo compleet mogelijke artikelen te bieden met accurate informatie. Vanzelfsprekend sta ik klaar om al je vragen te beantwoorden :).
Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen