Vitaler en zelfstandiger met een senioren badkamer
Blogs
Dennis Verhoef
Blogs
01/21/2016
1 min
0

Vitaler en zelfstandiger met een senioren badkamer

01/21/2016
1 min
0

U wordt vitaler en zelfstandiger met een senioren badkamer. Is het tijd om uw gedateerde badkamer aan te passen met meer comfort, gemak en uitstraling?  Wij kunnen u helpen met het inrichten van uw toekomstige badkamer.

Ouder worden kent zijn voor- en nadelen

Stramme spieren, pijnlijke botten en altijd koud. Ouder worden kent zijn voor- en nadelen. Wij helpen u met het wegnemen van de nadelen. Bij een senioren badkamer adviseren wij u over comfort verhogende onderdelen waardoor elke morgen een goede morgen zal zijn. Bijvoorbeeld de unieke combinatie van een sta-op toilet met een elektrisch verstelbare wastafel. Gecombineerd met passende en los te verkrijgbare badkamer hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan een douchestoel. U kunt genieten van kwaliteit en gemak. U voelt zich vitaler, waardoor u ook zelfstandiger kunt blijven.

Vitaler en zelfstandiger met een senioren badkamer

De Bano Zorgbadkamer is een senioren badkamer waar u jaren mee vooruit kunt. Dat is ook het doel van Bano Benelux. Daarom denken wij goed met u mee op het gebied van veiligheid en comfort. Onze specialisten adviseren u over al deze onderwerpen. We gaan voor een badkamer die aansluit op uw toekomst en levensstijl. Zolang mogelijk thuis wonen staat hierbij centraal. Voor persoonlijk advies staan wij altijd voor u klaar.

De voordelen van een senioren badkamer:

  • Comfort- verhogende opties
  • Elke morgen een goede morgen
  • Een boost voor uw vitaliteit
  • Indeling afgestemd op uw wensen

Genieten van uw oude(re) dag? Kies voor een senioren badkamer van Bano. Meer comfort, gemak en uitstraling.

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Reacties
Categorieën