Ben je mindervalide? Zorg dan altijd voor een veilige woning

Ben je mindervalide? Zorg dan altijd voor een veilige woning

Ben je mindervalide? Zorg dan voor een veilige woning. Zeker in de badkamer of toilet. Met een aantal eenvoudige aanpassingen en/of aangepast sanitair zijn (kleine) ongelukken door uitglijden of misstappen, makkelijk te voorkomen. Wij hebben praktische oplossingen op de markt die je meer veiligheid, comfort en luxe geven.

Uitzonderlijke badkamer hulpmiddelen voor mindervaliden

De badkamer hulpmiddelen van Bano zijn er speciaal voor mensen die mindervalide zijn. De hoogtepunten van het badkamerconcept zijn het elektrische sta-op toilet, de elektrisch in hoogte verstelbare wastafel en het in hoogte verstelbare en opklapbare douchezitjeDoordat de hulpmiddelen aan de muur bevestigd zijn, blijft er meer vloerruimte over. Zo creëren we genoeg genoeg spatie voor eventuele hulpmiddelen. Tevens helpt dit mee om de hygiëne op een zeer hoog niveau te houden!

Een badkamer speciaal voor mindervalide mensen

Zoals meerdere malen al geschreven is het Bano badkamerconcept ontstaan door middel van langdurig onderzoek. De badkamer hulpmiddelen zijn makkelijk instelbaar naar de mogelijkheden van de gebruikers. Het badkamerconcept is speciaal geschikt voor senioren (ouderen) en mensen met een beperking. Zij maken hierdoor langer zelfstandig gebruik van de badkamer. Dat geeft veel zelfvertrouwen. Erg fijn om te weten is dat het ergonomische ontwerp de werkzaamheden van de eventuele zorgverlener verlicht en de werkomgeving veiliger maakt.

Kom gerust eens langs

Bij Bano zorgbadkamers helpen we je graag. We nemen uitgebreid de tijd om te laten zien wat er mogelijk is. Een aangepaste badkamer kan er erg mooi uit zien. We luisteren goed naar je wensen en denken graag met je mee.

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Over de schrijver
Mijn naam is Dennis Verhoef. Als expert in badkamer hulpmiddelen bij Bano Benelux heb ik in de afgelopen acht jaar gewerkt aan het realiseren van veilige, toegankelijke en comfortabele badkamers voor senioren en mensen met een fysieke beperking.Deze ervaringen stellen me in staat om uitgebreide en accurate artikelen te schrijven, waarbij ik mijn inzichten deel om u te helpen bij het maken van de beste keuzes voor uw situatie.Ik sta altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te helpen de juiste oplossingen te vinden voor uw unieke behoeften.
Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen