Ben je mindervalide? Zorg dan altijd voor een veilige woning
26 september 2017 
in Blogs

Ben je mindervalide? Zorg dan altijd voor een veilige woning

Ben je mindervalide? Zorg dan voor een veilige woning. Zeker in de badkamer of toilet. Met een aantal eenvoudige aanpassingen en/of aangepast sanitair zijn (kleine) ongelukken door uitglijden of misstappen, makkelijk te voorkomen. Wij hebben praktische oplossingen op de markt die je meer veiligheid, comfort en luxe geven.

Uitzonderlijke badkamer hulpmiddelen voor mindervaliden

De badkamer hulpmiddelen van Bano zijn er speciaal voor mensen die mindervalide zijn. De hoogtepunten van het badkamerconcept zijn het elektrische sta-op toilet, de elektrisch in hoogte verstelbare wastafel en het in hoogte verstelbare en opklapbare douchezitjeDoordat de hulpmiddelen aan de muur bevestigd zijn, blijft er meer vloerruimte over. Zo creëren we genoeg genoeg spatie voor eventuele hulpmiddelen. Tevens helpt dit mee om de hygiëne op een zeer hoog niveau te houden!

Een badkamer speciaal voor mindervalide mensen

Zoals meerdere malen al geschreven is het Bano badkamerconcept ontstaan door middel van langdurig onderzoek. De badkamer hulpmiddelen zijn makkelijk instelbaar naar de mogelijkheden van de gebruikers. Het badkamerconcept is speciaal geschikt voor senioren (ouderen) en mensen met een beperking. Zij maken hierdoor langer zelfstandig gebruik van de badkamer. Dat geeft veel zelfvertrouwen. Erg fijn om te weten is dat het ergonomische ontwerp de werkzaamheden van de eventuele zorgverlener verlicht en de werkomgeving veiliger maakt.

Kom gerust eens langs

Bij Bano zorgbadkamers helpen we je graag. We nemen uitgebreid de tijd om te laten zien wat er mogelijk is. Een aangepaste badkamer kan er erg mooi uit zien. We luisteren goed naar je wensen en denken graag met je mee.

Vraag om advies - Badkamer hulpmiddelen - Bano Zorgbadkamers

Over de schrijver
Mijn naam is Dennis Verhoef en ben een expert in badkamer hulpmiddelen en werkzaam voor Bano Benelux. Ik richt mij op senioren en mensen met een fysiek beperking. Ik streef er naar om zo compleet mogelijke artikelen te bieden met accurate informatie. Vanzelfsprekend sta ik klaar om al je vragen te beantwoorden :).
Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen