Top 5 meest gelezen artikelen van 2019 | Badkamer hulpmiddelen

Top 5 meest gelezen artikelen van 2019 | Badkamer hulpmiddelen

Het afgelopen jaar kenmerkt zich door mooie ontwikkelingen en interessante nieuwsartikelen. Zo zijn we begin 2019 verhuisd naar een nieuw kantoorpand en is onze website vernieuwd. Daarnaast hebben we in samenwerking met onze partners Officious en Ergocare een geslaagde relatiedag georganiseerd. Op deze dag hebben we onze innovatieve zorgkamer geopend, welke in 2020 wordt uitgebreid. Hieronder vind je een overzicht van de 5 meest gelezen artikelen van het afgelopen jaar. En nu op naar 2020!

    1. 4 (levensgevaarlijke) fouten die worden gemaakt bij installatie miva toilet
    2. Geen communicatie tussen financiële ‘potjes’ is het mankement van de zorg!
    3. Vier voordelen van een elektrisch sta-op toilet
    4. 5 stappen die voor meer veiligheid in huis kunnen zorgen
    5. Deze veilige badkamer is een droom voor iedereen die werkt in de zorg!

1.  4 (levensgevaarlijke) fouten die worden gemaakt bij installatie miva toilet

Op 10 oktober 2019 dit jaar publiceerden wij een artikel met daarin 4 cruciale fouten die gemaakt worden bij het installeren van een mindervalide toilet.  Niet voor niets staat dit artikel op nummer 1, want na het lezen van dit artikel ga je (bijna) nooit meer de fout in.


2. Geen communicatie tussen financiële ‘potjes’ is het mankement van de zorg!

Op 2 september 2019 publiceerde wij dit artikel, waarin wij concludeerden dat er niet gecommuniceerd wordt tussen de financiële “potjes” die er zijn voor de zorg. En dat is het grootste mankement van de zorg in Nederland. Wanneer men dit gaat doen kunnen er betere situaties (en zelfs voordelige) gecreëerd worden voor iedereen die te maken heeft met een beperking.

3. Vier voordelen van een elektrisch sta-op toilet

8 augustus 2019 publiceerde wij vier voordelen van het elektrisch in hoogte verstelbare toilet. Dit buitengewoon handige hulpmiddel maakt het opstaan voor de mensen weer makkelijk en zorgt onder andere voor een betere werkomgeving voor het zorgpersoneel.


4.  5 stappen die voor meer veiligheid in huis kunnen zorgen 

Omdat er in Nederland per 5 minuten één oudere op de eerste hulp terechtkomt na een ongeval, hebben wij dit artikel op 6 februari 2019 geschreven. Meer dan de helft van die ongevallen vindt thuis of rondom het huis plaats. En het risico dat het nog een keer voorkomt is 20 keer vergroot. Met dit artikel kun je valpartijen voorkomen en je huis veiliger maken. Heel handig dus!

5. Deze veilige badkamer is een droom voor iedereen die werkt in de zorg!

Op 20 mei 2019 publiceerden wij dit artikel. Wij weten als geen ander dat zorg verlenen in badkamers van verpleeg- en verzorgingshuizen, ziekenhuizen en bij senioren thuis veeleisend werk is. Het snelgroeiend aantal senioren zorgt ook nog eens voor nog meer druk op de zorgfunctie. Bij het ontwikkelen van de aangepaste badkamer van Bano hebben we de inspanningen onderzocht waaraan de verzorger in de badkamer wordt blootgesteld, evenals de functionele behoeften van oudere bewoners. Deze veilige badkamer is een droom voor iedereen die werkt in de zorg en is het resultaat van meer dan vijf jaar onderzoek en zorgvuldige studies!

Bonus:  Dit zijn de trends voor een veilige badkamer in 2020

De badkamer moet ten alle tijden een plek zijn waar je kunt ontspannen. Ook als je wat ouder bent of te maken hebt met een beperking. Het is daarom altijd handig om te weten wat de badkamer trends zijn voor in de zorg. Voor zowel de leverancier en installateur, als de eindgebruiker. Lees hier de belangrijkste trends voor een veilige badkamer in 2020.

 

Over de schrijver
Mijn naam is Dennis Verhoef. Als expert in badkamer hulpmiddelen bij Bano Benelux heb ik in de afgelopen acht jaar gewerkt aan het realiseren van veilige, toegankelijke en comfortabele badkamers voor senioren en mensen met een fysieke beperking. Deze ervaringen stellen me in staat om uitgebreide en accurate artikelen te schrijven, waarbij ik mijn inzichten deel om u te helpen bij het maken van de beste keuzes voor uw situatie. Ik sta altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te helpen de juiste oplossingen te vinden voor uw unieke behoeften.
Reactie plaatsen

Meer weten over onze badkamer hulpmiddelen